top of page

Tak for denne sæson

 

Vi vil gerne sig alle vores medlemmer en stor tak for denne sæson, vi håber at se jer alle til september, når den nye sæson starter op.

 

Årets opvisning er søndag den 24. marts kl 9.30. Her er alle velkomme stor som små, unge som gamle. Det koster 35 kr i entré alle under 10 år er gratis.

I år kan man købe billet på forhånd på vores hjemmesiden. I døren kan der kun betales med MobilePay.

Gymnasterne skal samles i hal 2 kl 9.15. Dørene til hal 1 åbnes kl 9.00.

Kun indgang ved hal 1.

 

Opvisningen er en stor ting for gymnaster, det er her de viser hvor dygtige de er blevet gennem sæsonen. Mange af vores gymnaster har ikke prøvet det før og det kan naturligt give sommerfugle i maven. Hvis sommerfuglene melder sig, så sig det til holdets instruktør, så er de ekstra opmærksomme på det.

Der det første gang du skal til opvisning er her en miniguide.

 

I programmet finder du de sange vi skal synge, samt opvisning rækkefølgen. Programmet indeholde også anden information om foreningen. Programmet kan ses på vores hjemmeside.

Opvisningen er i hal 1. De bedste pladser er front pladserne, midtfor og en smule oppe i hallen. Front er op imod dommer pulten.

 

Når fanen kommer ind, skal du rejse dig. Det gør du af respekt for fanen. Ligeså snart den er løftet fra gulvet, skal du stå op. Når fanen sættes på gulvet igen, kan du også sætte dig. Alle står op under hele indmarchen, når holdene præsenteres. Under indmarchen synges også sange, som kan ses i programmet.

 

Du må meget gerne give udtryk for din begejstring for dem, der er på gulvet. Oftest bliver der klappet, men det kan også være tilladt at pifte eller huje. Det kan være en god idé at klappe i takt til musikken. Det giver lige det ekstra energi til gymnasterne, når de ved, at publikum kan lide det og klapper. Springere vil gerne have opbakning i form af applaus, når de har lavet et særligt godt spring.

Du må gerne snakke stille til sidemanden undervejs i opvisningen. Men husk at tage hensyn til de andre mennesker omkring dig. Det kan jo være, at den, der sidder bag dig, har et barnebarn eller lignende, der er på gulvet. Tænk på, hvordan du selv vil have det, hvis andre taler, når du gerne vil følge med.

Ofte vil du gå, når et hold er færdig med deres opvisning. Men det kan faktisk også være demotiverende for det næste hold, der skal på gulvet, hvis halvdelen af publikum er på vej ud af hallen, når de kommer ind. Dagen slutter ca kl 13.30

 

Cafeteriet er åbent, her kan du købe mad og drikke.

 

 

Vi ønsker alle en rigtige god opvisningen og tak for en god sæson.

Sidste træning er i uge 12.

 

Gymnastik hilsener og på gensyn i uge 36

Bestyrelsen 

Opvisning 1.jpg
bottom of page