Beskeder fra bestyrelsen

Ekstra træning.

Vi tilbyder at hvert hold kan have en ekstra træning på 3 timer, i løbet af sæsonen. Hvis i ønsker dette, kontakt da bestyrelsen. Tidspunkt for dette skal aftales med Alex.

Hvis man har andre ønsker, fx overnatning mv. så kontakt bestyrelsen, så tager vi stilling til dette..

MVH

OBS OBS VIGTIGT VIGTIGT OBS OBS

Der er kommet kode på kopimaskinen i foreningslokalet, Koden er 11116 og må kun bruges til at kopiere ting, som skal bruge i forbindelse med gymnastik. Hvis I bruger computeren og vil udskrive, skal I også indtaste koden. når i trykker udskriv kommer en nyt vindue op, her skal i skrive koden i feltet brugernummer.Hvis I har brug for hjælp, siger i bare til.

Hilsen Karina.

Så begynder sæsonen

Begge boomblasterer står i låst inde i vores skabe i redskabsrummet. Her finder du også forlænger- ledninger. HUSK at sætte dem på plads efter brug.Vi vil igen gerne opfordre jer til at tage på kursus.Vi råder over hallen på følgende tidspunkter:Mandag: Hal 2 - 16.00-20.15Onsdag: Hal 2 - 16.00-22.00I disse tidsrum er i meget velkommen til at benytte hal, selvfølgelig skal i vise hensyn til de hold som træner. Hvis I vil bruge hallen udover disse tidsrum, skal i kontakte Karina, som så booker hallen ved Alex.I uge 36 (opstartsugen) vil jeres kontaktperson kigge forbi, så vi kan svare på spørgsmål fra jer og forældre.Husk at I altid kan ringe til jeres kontaktperson, hvis I har nogle spørgsmål.

5 gode råd til sæsonstart

Start første træningstime med at fortælle i korte træk, hvad der skal ske i løbet af sæsonen. Så har gymnasterne noget at forholde – og glæde - sig til. Skal I arbejde med et bestemt håndredskab i løbet af sæsonen, kan du også løfte sløret for det.Forklar også, hvordan du underviser, for eksempel om du inddrager serier i opvarmningen, så der er genkendelighed, når/hvis I senere på sæsonen skal øve opvisningsprogram.Har I sociale arrangementer, som for eksempel kaffeaftener, så reklamér for det. Hvis ikke, kan det være, der er stemning for at nedsætte et lille udvalg, der vil stå for at arrangere noget sjovt for holdet.Brug god tid på opvarmning og udstrækning, især først på sæsonen. Har du haft holdet før, kan du eventuelt genbruge lidt af serierne fra slutningen af sidste sæson, så de ikke bliver introduceret for en masse nyt på én gang. Men husk at være opmærksom på eventuelle nye gymnaster, så de ikke bliver hægtet af.Banke bøf, indendørs fodbold, ståtrold og andre lege kan skabe afveksling i træningen, sætter gang i lattermusklerne og styrker det sociale sammenhold. Du kan også krydre træningen med elementer hentet fra fitness, aerobic eller DGI act.