top of page
Betaling af transport til Juniorstævnet i Vejle 2024

DGI Nordjylland - Vendsyssel Minijuniorhold og Juniorhold

Minijuniorholdet (4.-6.kl) og Juniorholdet (7.-10.kl) drives af

 Vrå Gymnastikforening og Bagterp Gymnastikforening i samarbejde med DGI Nordjylland.

 

Det at gå på et landsdelshold i DGI Nordjylland er noget særligt.

Her mødes og samles gymnaster på tværs af foreninger. Alle har det samme ønske - flere gymnastiske udfordringer, både når det kommer til rytmisk gymnastik, og også til spring gymnastik. Holdet er for dig, som vil træne mere end én gang om ugen, og som brænder for at lave opvisninger, deltage i stævner og generelt indgå i et større fællesskab, hvor der er gode muligheder for at få nye venskaber, lærer nye bevægelser, rytmiske sekvenser og spring.

Et landsdelshold er et opvisningshold, og du skal vælge om du vil være rytmer, eller om du vil være springer. Det betyder ikke at du er afskåret fra dine venner eller veninder som har valgt noget andet end dig selv. For da Vendsyssel Juniorhold er ét hold, startes træningen oftest ud i fællesskab, og sluttes på samme vis. Herudover vil det fra sæsonens start blive meldt ud, hvornår der er weekendtræning(er) / lang(e)træning(er). Her deltager alle, og her får du helt sikkert at mærke, at i er ét hold.

Krav til dig som gymnast.

Det er et krav, at du er aktiv gymnast på et andet lokalforeningshold i en forening under DGI, og at du deltager aktivt i træningen hver uge. Der er mødepligt på holdet og det forventes at du er engageret og positiv i forhold til de udfordringer, du bliver stillet overfor og at man er aktiv til træningerne. Det gælder ikke kun, når man springer eller laver rytme, men også når der skal varmes op, ryddes op, og bydes ind fællesskabet. Hertil forventes det, at du melder afbud til instruktørerne, hvis du bliver syg, eller er forhindret af en anden grund.

Til gengæld kan du som gymnast forvente at blive udfordet, få nye venner og indgå i et aktivt fællesskab og få en masse gode oplevelser.

Til foråret vil holdet deltage i forskellige opvisninger rundt omkring i landsdelen. Inden første opvisning vil der være et stævne, hvor der, ligesom til de almindelige opvisninger, vil være mødepligt, og hvor alle minijuniorhold og juniorhold, fra landsdelen møder hinanden og viser deres opvisningsprogram. Som afslutning på sæson deltager holdet i det landsdækkende juniorstævne i april, der kommer særskilt tilmeldt til stævnet. 

 


De tre første træninger er åbne. Dvs. at du kan komme og kigge eller være med, og på den måde finde ud af, om det er noget for dig. Forventet informationsmøde for forældre: Søndag den 17. september kl 17.30. 

 

Kontingent:
Det samlede kontingent forventes at ligge omkring 3300 kr. Kontingentet er delt op over to betalinger.

Tilmelding:

 

 

 

 

 

Opvisninger:

Pigerne og drengene på Minijunior og Juniorhold deltager i de 2 DGI forårsopvisninger. Hertil kommer stævner.

Holdet deltager selvfølgelig også til de lokale opvisning i Vrå den 24. marts og Bagterp den 23. marts.

Det forekommer at holdet inviteres til andre opvisninger rundt omkring i Nordjylland.

Der meldes ud vedrørende opvisningerne i løbet af januar.

Opvisning 1.jpg
bottom of page