top of page

DGI Nordjylland - Vendsyssel Minijuniorhold og Juniorhold

Minijuniorholdet (4.-6.kl) og Juniorholdet (7.-10.kl) drives af

 Vrå Gymnastikforening og Bagterp Gymnastikforening i samarbejde med DGI Nordjylland.

 

Det at gå på et landsdelshold i DGI Nordjylland er noget særligt.

Her mødes og samles gymnaster på tværs af foreninger. Alle har det samme ønske - flere gymnastiske udfordringer, både når det kommer til rytmisk gymnastik, og også til spring gymnastik. Holdet er for dig, som vil træne mere end én gang om ugen, og som brænder for at lave opvisninger, deltage i stævner og generelt indgå i et større fællesskab, hvor der er gode muligheder for at få nye venskaber, lærer nye bevægelser, rytmiske sekvenser og spring.

Et landsdelshold er et opvisningshold, og du skal vælge om du vil være rytmer, eller om du vil være springer. Det betyder ikke at du er afskåret fra dine venner eller veninder som har valgt noget andet end dig selv. For da Vendsyssel Juniorhold er ét hold, startes træningen oftest ud i fællesskab, og sluttes på samme vis. Herudover vil det fra sæsonens start blive meldt ud, hvornår der er weekendtræning(er) / lang(e)træning(er). Her deltager alle, og her får du helt sikkert at mærke, at i er ét hold.

​​

Krav til dig som gymnast.

Det er et krav, at du er aktiv gymnast på et andet lokalforeningshold i en forening under DGI, og at du deltager aktivt i træningen hver uge. Der er mødepligt på holdet og det forventes at du er engageret og positiv i forhold til de udfordringer, du bliver stillet overfor og at man er aktiv til træningerne. Det gælder ikke kun, når man springer eller laver rytme, men også når der skal varmes op, ryddes op, og bydes ind fællesskabet. Hertil forventes det, at du melder afbud til instruktørerne, hvis du bliver syg, eller er forhindret af en anden grund.

Til gengæld kan du som gymnast forvente at blive udfordet, få nye venner og indgå i et aktivt fællesskab og få en masse gode oplevelser.

Til foråret vil holdet deltage i forskellige opvisninger rundt omkring i landsdelen. Inden første opvisning vil der være et stævne, hvor der, ligesom til de almindelige opvisninger, vil være mødepligt, og hvor alle minijuniorhold og juniorhold, fra landsdelen møder hinanden og viser deres opvisningsprogram. Som afslutning på sæson deltager holdet i det landsdækkende juniorstævne i april, der kommer særskilt tilmeldt til stævnet. 

Instruktører i sæsonen 24/25

Minijuniorholdet:

Instruktør Karen Marie Peilicke, Laura Tøttrup, Kristoffer Poulsen, Ruben Thunberg & hjælpeinstruktør Julie Pedersen

Juniorholdet:

Instruktør Emma Borup Nielsen, Sarah Mentzler Christensen, Caroline Thomsen & Hjalte Moldberg Kjeldsen

Sæsonopstart: 

Minijuniorholdet: Første træning er 25. august 2024 kl 16.00-18.00 i ICV Vrå

25. august, 1. september og 8. september er prøve træninger. Dvs. at du kan komme og kigge eller være med, og på den måde finde ud af, om det er noget for dig. 

Juniorholdet: Første træning er 25. august 2024 kl 18.00-20.00 i ICV Vrå

25. august, 1. september og 8. september er prøve træninger. Dvs. at du kan komme og kigge eller være med, og på den måde finde ud af, om det er noget for dig. 

Træningstidspunkt og sted: 

Minijuniorholdet: Hver søndag kl. 16.00-18.00 i ICV. Stationvej 17, 9760 Vrå.

JuniorholdetHver søndag kl. 18.00-20.00 i ICV. Stationvej 17, 9760 Vrå.

Der udleveres en kalender, hvor alle træninger, opvisninger og ferie fremgår.

 

Forældremøde:

Informationsmøde for forældre: Søndag den 15. september kl. 17.30- ca.18.30

Kontingent:
Det samlede kontingent forventes at ligge omkring 3300 kr. Kontingentet er delt op over to betalinger. Første betaling skal betales inden den 15. september. Anden del af betalingen skal betales i januar.

Tilmelding:

 

 

 

 

 

Opvisninger:

Minijunior og Juniorhold deltager i 2 DGI forårsopvisninger og et antal lokalopvisninger rundt omkring i Nordjylland. Hertil kommer stævner i januar og april.

Holdet deltager selvfølgelig også til de lokale opvisning i Vrå og Bagterp.

Der meldes ud vedrørende opvisningerne i løbet af januar/februar.

Opvisning 1.jpg
bottom of page