Vi er klar med sæsonen 2020/2021

Læs mere om vores mange hold og tilmeld dig vores hold, ved                     at klikke på holdene herunder.

Vi gør opmærksom på, at det i denne sæson, ikke er muligt at skifte hold midt i sæsonen.

F.eks begynder man på familieholdet, kan der IKKE skiftes til krudtugler ved juletid.

HUSK at det er deltageren på holdet, som skal oprettes som medlem.

Dvs. at hvis du som forældre tilmelder dit barn, er det barnet som skal oprettes som medlem.

Gik man til gymnastik sidste sæson skal man bruge det logind man oprettede sidste år. Er man nyt medlem skal man oprette sig som ny bruger.

Mangler du en holdpakke eller skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på vraagym@gmail.com eller 22410718

Ønsker du at gå på 3 hold er prisen 1700kr på kontakt os på mail, så hjælper vi med tilmeldingen.