Om Vrå GF

Vi er en bestyrelse på 7, der varetager de mange praktiske opgaver, der er i foreningen. Ved evt. spørgsmål eller gode ideer til nye tiltag i foreningen, kontakt da endelig bestyrelsen og alle er velkommen til at deltage i Gymnastikforeningens generalforsamling medio januar.

Christina Laursen

Sandie Jørgensen

Lone Borup

Christina Just Jensen

Maria Hedemann

Sofie Kae

Stine Norsk Berthlsen

TILMELDING/BETALING:

Tilmelding sker via vores hjemmeside www.vraa-gf.dk.
Har man ikke mulighed for at tilmelde sig via hjemmesiden, så skriv en mail til os via punktet "kontakt".

De første to træninger anses for værende ”prøvetræninger” og efter tredje fremmøde, vil der blive opkrævet kontingent, uanset om man ønsker at fortsætte eller ej.

DELTAGELSE PÅ FLERE HOLD:
Der betales altid fuldt kontingent for deltagelse på dyreste hold. Ved deltagelse på flere end et hold, betales der ½ kontingent for disse. Hvis du ønsker at gå på flere hold kontakt vores kasserer.

DRAGTER/PÅKLÆDNING:
På enkelte hold vil der forekomme ekstraudgifter til opvisningstøj. Dog tilstræber vi i samråd med gymnaster og forældre, at finde et passende prislag.

I forbindelse med træning forventes det, at man møder op i tøj og fodtøj, der passer til det enkelte hold.

FERIER:
I forbindelse med skoleferier er der ikke træning, ligeledes kan der forekomme enkelte aflysninger af træning, i forbindelse med brug af lokaler til anden side.

OPVISNING:
Der afholdes opvisning sidst i marts.
Deltagelse i øvrige opvisninger, er op til hvert enkelt hold. Der vil komme besked fra den enkelte instruktør, og det kan forventes, at der bliver brug for forældrehjælp til evt. praktiske opgaver samt kørsel.

PÆDOFILI:
Alle foreningens instruktører/hjælpeinstruktører, der er fyldt 15 år, som har med børn under 15 år at gøre, bliver kontrolleret i det kriminale register, og vi accepterer kun pletfrie "børneattester".

SÆSONSTART:
Der er sæsonstart i begyndelsen af september - uge 36

LOKALER:
Alle hold træner i Idrætscenter vendsyssel hal 2, mandage og onsdage.

Hjortnæsvej 118