Covid-19 retningslinjer i Vrå GF

De ny retningslinjer gælder fra 22/11-2020

Kære medlemmer

Vi starter op med gymnastik igen i uge 48.

Vi vil igen bede jer om at hjælpe til med, at I overholder følgende retningslinjer:

Følgende retningslinjer gælder for hvert hold.

Familiehold 16.05-17.05:

Går ud og ind af døren C-indgangen. Brug meget gerne omklædningsrummet.

Fræser drenge kl. 16.10-17.10:

Gymnasterne bruger det tildelte omklædningsrum og går selv ned i hal 3. Går ud og ind af døren til springcenteret. Under træningen bliver gymnasterne inddelt i faste hold som ikke skifter spring station under træningen, så så lidt gymnaster som muligt rører ved de samme redskaber.

MGP Dans 17.15-18.15:

Gymnasterne sætter deres ting i omklædningsrummet og går selv ned i hal 3. Går ind og ud af C-indgangen.

Krudtugler 17.10-18.10:

Bliver afleveret i døren ved hal 3 og går ind i hal B - uden forældre. Inde i hallen skal gymnasterne sætte sig på gulvet ved deres tæppeflise med navn og figur (instruktørerne hjælper gymnasterne). Gymnasterne skal ankomme omklædt, og sko og jakke afleveres til forældrene. Forældre opholder sig i forhallen efter gymnasten er afleveret. Instruktørerne følger gymnasterne ned i cáfeområdet ved foyeren efter træningen. Under træningen opdeles gymnasterne i 2 hold, som træner adskilte. Holdene laves ud fra, hvem de går i børnehave med.

Spring mix 4.-6.kl. 18.15-19.30:

Gymnasterne sætter deres ting i omklædningsrummet og går selv ned i hal 3. Gymnasterne går ind og ud af B-indgang til hal 3. Under træningen bliver gymnasterne inddelt i faste hold, som ikke skifter spring station under træningen, så så lidt gymnaster som muligt rører ved de samme redskaber.

Turbopiger 0.-3.kl 16.00-17.00:

Gymnasterne sætter deres ting i omklædningsrummet og går selv ned i hal 3. Gymnasterne går ind af døren til springcenteret og ud af B-indgang i hal 3. Under træningen bliver gymnasterne inddelt i faste hold, som ikke skifter spring station under træningen, så så lidt gymnaster som muligt rører ved de samme redskaber.

Leg, dans og bevægelse 16.15-17.00:

Bliver afleveret i døren ved hal 3 og går ind i hal C, uden forældre. Gymnasterne hentes ved døren til hal 3.

Power Fit 19.00-20.00:

Der må max være 10 personer i en hal del af gangen. Det betyder at vi bliver nødt til at lave en turnusordning.

I skal holde øje med holdets facebook gruppe, her vil Silvia melde en turnusordning ud.

Deltagerne går ind og ud af den indgang som passer til den del de skal træne i.

All round fitness 16.30-17.30:

Ind og udgang til hal 3, gennem C-indgangen.

I vil blive kontakt af Hanne, med hensyn til en turnusordning.

Yoga Hatha og Yoga Yin 18.00-19.00 & 19.00-20.00:

Ind og udgang til hal 3, gennem C-indgangen. Hallen tømmes inden næste hold går ind.

I vil blive kontakt, med hensyn til en turnusordning.

Rigtige mænd 20.00-22.00:

I vil blive kontakt af Kaj, med hensyn til en turnusordning.

JuniorSpring 7.-9.kl 19.00-20.30:

Ind og udgang til hal 3 gennem Springcenteret. Under træningen bliver gymnasterne inddelt i faste hold, som ikke skifter spring station under træningen, så så lidt gymnaster som muligt rører ved de samme redskaber.

Ekstra spring 16.00-18.00:

Gymnasterne sætter deres ting i omklædningsrummet og går selv ned i hal 3. Gymnasterne går ind og ud af døren til springcenteret. Under træningen bliver gymnasterne inddelt i faste hold, som ikke skifter spring station under træningen, så så lidt gymnaster som muligt rører ved de samme redskaber.

For alle medlemmer gælder det:

Holde afstand og passe på hinanden

Ophold i Idrætscenter Vendsyssel skal foregå jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi opfordrer på det kraftigste til, at I ikke forsamles på gangarealerne i hallen. Pladsen ned til hal 3 er begrænset.

På alle hold henstiller vi til, at forældre venter i cáfeområdet i foyeren.

Alle medlemmer bliver afkrydset ved hver træning, og det er kun tilmeldte medlemmer, der må opholde sig i hallen. Vi bruger denne registrering i tilfælde af smitteopsporing. Dette betyder også, at I meget gerne må kontakte Vrå Gymnastikforening på tlf. 22410718, hvis I bliver testet positiv for covid-19.

I skal benytte de tildelte omklædningsrum til tasker og sko. Der er ikke plads til tasker og sko i hal 3. Vandflaske og værdigenstande må medbringes til hal 3.

Vi opfordrer til at alle gymnaster har egen drikkedunk med til træningen. Der skal være navn på drikkedunken.

Vi har fortsat udvidet opmærksomhed på afstand, kontaktflader, hygiejne og afstand. Instruktørerne har fået nye specifikke tiltag, der skal overholdes til træningen.

Alle gymnaster får sprittet hænder inden træningen går i gang. (Er der gymnaster, som ikke kan tåle at få sprittet hænder, f.eks. på grund af håndeksem - skal de have vasket hænder, lige inden træningen begynder.)

Vi henstiller til at I kommer til tiden og ikke mere end 5 min før træningen begynder.

For at alle disse tiltag skal lykkes, er det vigtigt at alle kommer til tiden, viser hensyn og hjælper til hinanden.

Bestyrelsen for Vrå Gymnastikforening

Formand Christina Laursen